5ο Συνέδριο Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων Τεκμηρίωσης 2024

Μέσα στο 2024 πραγματοποιείται το 5ο Ετήσιο Συνέδριο των Μουσικών Βιβλιοθηκών και Συλλογών, το οποίο αποτελεί πια θεσμό για τις ελληνικές μουσικές βιβλιοθήκες και τα μουσικά αρχεία της χώρας. Παράλληλα είναι μία σημαντική εκδήλωση στον χώρο των ελληνικών βιβλιοθηκών, καθώς καλύπτει ευρύ πεδίο καίριων θεμάτων που μας αφορούν όπως, τεχνολογίες μουσικής πληροφορίας, οντολογίες, βιβλιοθήκες / αρχεία με μουσικό υλικό και πολιτικές διατήρησης και ανάδειξής του. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του μουσικολόγοι, βιβλιοθηκονόμοι, αρχειονόμοι και ερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να επικοινωνήσουν με συναδέλφους τους, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο των βιβλιοθηκών.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ελληνικό Παράρτημα της IAML σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω, Αγ. Σπυρίδωνος, Αιγάλεω, 12243. Οδηγίες πρόσβασης.

Δείτε την πρόσκληση για ανακοινώσεις και τις θεματικές.

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής, είτε να εγγραφούν στον χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Για την παρακολούθηση των Workshops, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, μέσω προεγγραγής στις αντίστοιχες φόρμες. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής.