Γνωρίστε μας τη Βιβλιοθήκη / το Αρχείο σας | Δήλωση ενδιαφέροντος

Aγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο δράσεων του Ελληνικού Παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Μουσικών Βιβλιοθηκών και Αρχείων (IAML) ξεκινάμε μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων βιβλιοθηκών και αρχείων με μουσικό περιεχόμενο. Στόχος μας, η γνωριμία και η προβολή φορέων, ιδρυμάτων και ιδιωτών που διαθέτουν αρχεία / βιβλιοθήκες με κάθε λογής μουσικό υλικό, όπως και ο παραγωγικός διάλογος πάνω σε θέματα που αφορούν τον χώρο.

Με την ιδιότητα του εκπροσώπου του αρχείου / της βιβλιοθήκης σας, θα ήταν χαρά μας να δεχτείτε να κάνετε μια σύντομη παρουσίασή του. Η ομιλία δε χρειάζεται να έχει απαραίτητα επιστημονικό χαρακτήρα, ούτε απαιτεί να διαθέτετε ένα άψογα οργανωμένο αρχείο ή συλλογή. Τα προβλήματα άλλωστε, όπως και οι προβληματισμοί, που συνήθως είναι κοινοί για όλους όσους ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν μέρος της συζήτησης. Την παρουσίαση θα παρακολουθήσουν κάθε είδους ενδιαφερόμενοι.

Η δράση διαρκεί 1 ώρα. Προτείνεται να χωρίζεται σε 30΄ λεπτά παρουσίασης που θα ακολουθούνται από 30΄ λεπτά συζήτησης.

H παρουσίαση μπορεί να γίνει από ένα ή δύο αρμόδια άτομα του φορέα/ιδρύματός σας. Η συμμετοχή σας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως και θα βοηθήσει στην εξωστρέφεια του κλάδου μας.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος και να μας παρουσιάσετε τον φορέα σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γενική Γραμματέα του ΔΣ κα Σοφία Τσοπάνη στο email: tsopani@mus.auth.gr , δηλώνοντάς μας την προτίμησή σας όσον αφορά την ημερομηνία.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Το Δ. Σ. του Ελληνικού Παραρτήματος