ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ & ΑΡΧΕΙΑ | Ψηφιακή Συζήτηση 17 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι!

Το Ελληνικό Παράρτημα της IAML (International Association of Music Libraries, Archives and Documentation Centers) σας προσκαλεί σε μία διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, 6-8μμ, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε γύρω από τον χώρο των μουσικών βιβλιοθηκών και αρχείων!

Επαγγελματίες του χώρου, φοιτητές, ενδιαφερόμενοι, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Μαζί μας θα έχουμε και τη μουσική αρχειονόμο Σάντυ Τζαγκαράκη, η οποία θα μας μιλήσει για την εμπειρία της εργασίας της πάνω στο μουσικό αρχείο του Jurriaan Andriessen (Netherlands Music Institute). Επιπλέον, θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση μουσικών βιβλιοθηκονόμων και αρχειονόμων, όπως και άλλα ζητήματα. Εδώ μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους οδηγούς του Παραρτήματος που αφορούν τον χώρο της μουσικής βιβλιοθηκονομίας/αρχειονομίας.

Συνοπτικό πρόγραμμα:

  • Αρχείο Jurriaan Andriessen: ταξινόμηση, αξιολόγηση, επιλογή, περιγραφή και ευρετηρίαση ενός μουσικού αρχείου (Netherlands Music Institute) / Σάντυ Τζαγκαράκη
  • Ερωτήσεις πάνω σε θέματα διαχείρισης μουσικών αρχείων
  • Εκπαίδευση μουσικών βιβλιοθηκονόμων και αρχειονόμων

(μικρές αλλαγές ενδέχεται να υπάρξουν)

Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας και θα είμαστε στη διάθεσή σας για όποια τυχόν ερωτήματα έχετε. Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να υποβάλλετε τα στοιχεία σας στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Ξεχωριστή ενημέρωση για την πλατφόρμα επικοινωνίας θα σταλεί πριν την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Με εκτίμηση,
ΔΣ Ελληνικού Παραρτήματος IAML