4o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ, ΑΡΧΕΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ 2021

Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 
Διοργάνωση: Ελληνικό Παράρτημα IAML

Το 4ο Συνέδριο του Ελληνικού Παραρτήματος της IAML είναι και πάλι γεγονός, ύστερα από αναβολή ενάμισι χρόνου, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού. Λόγω των ειδικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου  2021, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα που πιθανόν να συνεχίσουν να υφίστανται έως τότε.

Ένας από τους στόχους του φετινού συνεδρίου είναι να αναδειχθεί ο ρόλος των αρχειακών μουσικών συλλογών στην έρευνα, διαφύλαξη, οργάνωση και ανάδειξη της μουσικής δημιουργίας καθώς και οι υπηρεσίες και πληροφορίες που τα Αρχεία και οι Βιβλιοθήκες μπορούν να παρέχουν στο κοινό τους μέσα από τις μουσικές συλλογές τους.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για όλους. Για να συμμετάσχετε είτε ως ομιλητές είτε ως ακροατές, θα πρέπει να εγγραφείτε. Ξεχωριστή ενημέρωση για την πλατφόρμα επικοινωνίας θα σταλεί πριν την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική μας ανάρτηση εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Πρόγραμμα του συνεδρίου