ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2022

Αγαπητές κι αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, 

Σας καλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων Τεκμηρίωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ.. Πέρασαν ήδη τα τρία χρόνια θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, τα δύο εν μέσω πανδημίας. Παρόλα αυτά, καταβάλαμε προσπάθεια να μη μείνουμε αδρανείς και να προσφέρουμε στην κοινότητά μας. Η παρούσα Γ.Σ. θα σηματοδοτήσει και το τέλος της θητείας μας.

Θα ακολουθήσουν οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία το τριήμερο Παρασκευή 24/6 έως Κυριακή 26/6. Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται στο email του Παραρτήματος: iaml.greece@gmail.com, στέλνοντας μαζί κι ένα σύντομο βιογραφικό, έως την Τρίτη 21/6. Δικαίωμα να λάβουν μέρος στις εκλογές έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές τους στη μητρική IAML. Σε περίπτωση που δε θυμάστε αν έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας, είτε εσείς είτε ο οργανισμός που εκπροσωπείτε, επικοινωνήστε με την Ταμία Στέλλα Κουρμπανά, στο email stellakourmpana@gmail.com . Τώρα είναι η ευκαιρία, για όσες και όσους δεν είναι μέλη, αλλά ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ενεργά στις δράσεις του Παραρτήματός μας και να προσφέρουν με τις ιδέες τους, να εγγραφούν στην IAML.

Για όσους είναι -ή θα γίνουν- μέλη έως την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης, θα σταλεί ο σύνδεσμος για την παρακολούθησή της. Σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών θα επανέλθουμε.

Υποψηφιότητες 2022